OP, OP, ZAMALO TUČA U ŠIMANOVCIMA - u sred emisije SKOČIO SA STOLICE NA NJEGA - opšti HAOS u studiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2020, 00:12

OP, OP, ZAMALO TUČA U ŠIMANOVCIMA - u sred emisije SKOČIO SA STOLICE NA NJEGA - opšti HAOS u studiju

Nasrnuo na njega...

Voditelj Milan Milošević u večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - Narod pita" bivše zadrugare, i to Jovanu Tomić Matoru, Boru Santanu i Baneta Čolaka.

Atmosfera između Bore i Baneta dostigla je vrhunac, da je Santana čak ustao i uneo se svom bivšem prijatelju u lice.

- Problem je što niste bili iskreni, ja sam se sa njim svađala, ulazila u sukobe, dok si ti ćutao! Ja sam se sa njim sto puta posvađala i zbog sebe, i zbog Sanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti si Bane znao šta on misli o tebi - rekla je Matora.

- Ali mi nikada nije rekao uživo, nisam osećao da je to toliko strašno! - uzvratio je Bane.

- Ja nisam mogao da živim od tebe - odbrusio je Bora.

Kada se tenzija spustila, Čolak je prokomentarisao kako je odreagovao kada je saznao da je Bora dobio mesto urednika u radio emisiji "Amnezija".

- Meni je stvarno bilo drago, jer vlada korona, i drago mi je bilo, meni je svačiji uspeh drag. Meni bi bilo drago i za Erminu, i za Ivanu, i za Zerinu da uspeju. Ne uživam nikoga da vidim na dnu - tvrdio je Bane.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.