Izvor: Scandal.rs, 08.Jul.2020, 14:06

ONE SU ODABRANE! Zbog NJIH će sve GORETI ovog leta!

Ovo leto imaće će poseban šmek, a sve zahvaljući mladim pevačicama koje će biti deo najvećeg radijskog projekta Zvezde pevaju zvezde Xtra. ZVEZDE PEVAJU ZA VAS! Edita, Sara Jo, Andjelina, Nevena i Zoi već uveliko rade na projektu koji će se pojaviti 15.jula kada je zakazana i prva premijera pesme na Radiju S. Devojke su The post ONE SU ODABRANE! Zbog NJIH će sve GORETI ovog leta! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ONE su ODABRANE: Zbog njih će sve GORETI ovog leta!

Izvor: Svet, 08.Jul.2020

Ovo leto imaće će poseban šmek, a sve zahvaljući mladim pevačicama koje će biti deo najvećeg radijskog projekta Zvezde pevaju zvezde Xtra.. Edita, Sara Jo, Andjelina, Nevena i Zoi već uveliko rade na projektu koji će se pojaviti 15.jula kada je zakazana i prva premijera pesme na Radiju S.. Devojke...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.