OGLASIO SE VLADIMIR O RASKIDU SA STANIJOM: Osudite me! PREVARA! To je bio jedini način - SUROVO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE VLADIMIR O RASKIDU SA STANIJOM: Osudite me! PREVARA! To je bio jedini način - SUROVO (FOTO)

Ko bi rekao, potpuni preokret!

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su imali veoma kratko vremena da putem telefona razmene par reči. On ju tada upozorio kako treba da se ponaša (podsetite se OVDE), ali izgleda najvažniju stvar nije stigao da joj kaže.

NEVIĐENO: Usred intervjua, Aleks je pozvala Davidova mama! Nije verovala ŠTA ČUJE! Tiče se njene ĆERKE (VIDEO)

Nakon što je Staniji saopšteno da je Vladimir zapravo raskinuo sa njom, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dobila blaži nervni slom, cepala je njegovu sliku, ali mu je uputila i oštru poruku.

Međutim, izgleda je sve bio veliki nesporazum, za koji se sada postavlja pitanje kako će se rešiti. Vladimir je na svom Instagramu postavio obaveštenje da on uopšte nije imao nameru da raskine sa Stanijom, već da je to rekao produkciji kako bi mu dozvolili uopšte da je čuje. On je planirao tada da joj kaže da je voli, ali na žalost nije stigao.

Evo njegovog obaveštenja:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.