OGLASIO SE MIKI ĐURIČIĆ I OD FANOVA ZATRAŽIO SAMO JEDNU STVAR: Ako me poštujete...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE MIKI ĐURIČIĆ I OD FANOVA ZATRAŽIO SAMO JEDNU STVAR: Ako me poštujete...

Svega mu je preko glave!

Ovih dana dosta je polemika o tome da li je Miki Đuričić napustio Zadrugu zbog zdravstvenih problema ili zbog brojnih sukoba sa Suzanom Perović.

Dok bivši pčelar puni baterije u rodnom Kupinovu, dva tabora vode ratove oko toga ko je kriv za njegov odlazak. Brojni Mikijevi fanovi krive Suzanu, nazivajući je pogrdnim imenima.

Iz tog razloga, Miki je bio primoran da se oglasi i stavi tačku na spekulacije.

- Moj izlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zbog zdravstvenih problema, nema veze sa Suzanom, ostavite zenu na miru ako me poštujete. Hvala...

A post shared by miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) on Apr 25, 2019 at 9:38am PDT

Da li će se Miki vratiti u Zadrugu, ostaje nam da vidimo. Ono što znamo jeste da će Suzana jedva čekati da ga vidi, jer joj već nedostaje.

Maše rukama, jezikom zapliće, SVI PLAČU OD SMEHA! Voditelj uradio OVO u emisiji, internet GORI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.