Izvor: Scandal.rs, 24.Sep.2018, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUČIO DA PROGOVORI! SLOBA RADANOVIĆ: Nisam sa NJOM u VEZI, krivo mi je što DEVOJKA ISPAŠTA!

Nekoliko dana unazad mediji bruje o tome da je Slobodan Radanović posle raskida sa Lunom Đogani i razvoda od Kristine Kockar našao novu devojku. Naime, on je u Banjaluci fotografisan sa Tamarom Janković, ćerkom tamošnjeg biznismena i vlasnika lanca hotela, pa su odmah počele priče da su njih dvoje zajedno. Ona ga je čak i The post ODLUČIO DA PROGOVORI! SLOBA RADANOVIĆ: Nisam sa NJOM u VEZI, krivo mi je što DEVOJKA ISPAŠTA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NADEŽDA TOTALNO POLUDELA: Ostala sam bez para, cigara i kafe ZBOG VAS!

Izvor: Scandal.rs, 25.Sep.2018, 01:16

Nadežda Biljić, naljutila se na sve zadrugare, pošto je nisu probudili kada je bio sastanak za dodelu budžeta. Ona je krenula ka sobi za izolaciju, kako bi se smirila. Adam Đogani je odmah krenuo za njom, kako bi je smirio, međutim ona ga je izbacivala iz sobe. – Izađi napolje, ostavi me na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.