OD VRISKA PRIJOVIĆKE SVI SU SE UPLAŠILI: Počela sam da PLAČEM, nisam celu noć spavala

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD VRISKA PRIJOVIĆKE SVI SU SE UPLAŠILI: "Počela sam da PLAČEM, nisam celu noć spavala"

Svi su bili u čudu!

Aleksandra Prijović ponosna je što je njen sin Aleksandar progovorio, a prva reč bila je "mama".

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__prijovic__official) on Jul 4, 2017 at 10:20am PDT

Pevačica nije krila oduševljenje kada se to desilo, a svi su bili u čudu zbog njene burne reakcije, a ona se toliko uzbudila da čak cele noći nije spavala.

- Počela sam da plačem odmah kada sam čula. I da vrištim  Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se uplašili i zapitali se šta se desilo. Nisam spavala te noći. Moje srce je pre dva, tri dana prvi put reklo ''mama''. Ja sam bila presrećna i uzbuđena i celu noć nisam spavala - otkrila je Aleksandra u emisiji "Premijera".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRIJA VRIŠTALA USRED NOĆI: Živojinovići se prepali, nisu očekivali takve scene od nje!

Izvor: Scandal.rs, 18.Okt.2019

Aleksandra Prijović ponosna je što je njen sin Aleksandar progovorio, a prva reč bila je “mama”. Pevačica nije krila oduševljenje kada se to desilo, a svi su bili u čudu zbog njene burne reakcije. Ona se toliko uzbudila da čak cele noći nije spavala. “Počela sam da plačem odmah kada sam...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.