OBRT: Marko i Luna pred RASKIDOM zbog Slobe Radanovića, a sada... OVOME SE NIKO NIJE NADAO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 08:20

OBRT: Marko i Luna pred RASKIDOM zbog Slobe Radanovića, a sada... OVOME SE NIKO NIJE NADAO! (VIDEO)

Prekršili svoja obećanja.

Luna Đogani i Marko Miljković još jednom su bili pred raskidom, jer je Đoganijeva po ko zna koji put pričala o svojoj ljubavi sa Slobodanom Radanovićem.

Miljkovića je cela priča dovela do toga da zapreti Luni da će je ovoga puta definitivno ostaviti ukoliko bude ponovo čuo bilo kakvu priču o njenim bivšim ljubavima. Čak joj je i rekao da i dalje živi u "Zadruzi 1", što je nju dovelo do ludila.

Naime, zadrugari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su spustili loptu, a Đoganijeva je obećala svom partneru da neće o Radanoviću pričatu u sličnom kontekstu.

Međutim, čim je sinoć na devojkačkoj večeri čula Slobinu pesmu "Kocka", Luna je otkačila, a onda izvodila i performans pred zadrugarkama. Da li će ovo biti još jedna okosnica između emotivnih partnera ukoliko Miljković sazna, ostaje da vidimo.

Jutros je tokom žurke koja se desila na bazenu nakon momačke i devojačke večeri, začula se i pesma "Adio amore". Đoganijeva je odmah prepoznala pesmu i zaplesala sa Markom Miljkovićem.

Da li se Marko ponovo napravio "lud" i prihvatio ovu "igru", ili je već oguglao na samu činjenicu da njegova devojka Luna Đogani ne može zaboraviti svoju veliku bivšu ljubav, saznaćemo uskoro kada alkohol bude popustio.

Naime, podsetimo se, ovu pesmu je pevač Sloba Radanović obožavao u "Zadruzi 1" i često se vodila polemika oko toga kome ju je posvetio.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POGAZILA REČ Luna skočila na Slobinu pesmu, pa joj sevnule SILIKONSE GRUDI ispred Gagija: Kad je shvatila od sramote odmah pobegla

Izvor: Blic, 06.Jun.2020

Još jednom su Luna Đogani i Marko Miljković bili pred raskidom, jer je Đoganijeva po ko zna koji put pričala o svojoj ljubavi sa Slobodanom Radanovićem, što Miljkoviću i te kako smeta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.