Novinarka Gorica Nešović preminula je danas u 59. godini!

Izvor: Svet plus, 06.Okt.2022, 17:29

Novinarka Gorica Nešović preminula je danas u 59. godini!

Novinarka Gorica Nešović preminula je danas u 59. godini! Gorica je rođena 15. 5. 1964. godine u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju.

Godine 1982. godine Gorica Nešović počinje da radi kao stalni saradnik i redaktor u omladinskom programu Ritam srca, koji se emitovao na Studiju B. Radi kao voditelj Radija Studio B do 1989. godine kada sa još nekoliko kolega osniva Radio B92.

Posle nekoliko godina provedenih na B92 vraća se u Studio B, gde počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << emitovanje TV programa, zatim radi kao urednik na Radiju City, a potom na B92 provodi još deset godina. Naredne četiri godine uređuje i vodi emisiju Buđenje u sklopu jutarnjeg programa na Radio Beogradu.

Tokom angažmana na radiju povremeno je radila i na televiziji. Vodila je razne emisije na Trećem kanalu, a na televiziji Studio B zabavno-muzičke emisije Videodrom i Neosvest.

Od juna 2014. godine sa Draganom Ilićem vodila je najslušaniji jutarnji program Buđenje na Radiju S2.

Objavila je dve knjige inspirisane običnim životom: Priči nikad kraja i Kuvarica.

Kako navodi, „majka je pubertetlije, deset godina razvedena, ali se mnogo lepo slaže sa bivšim mužem“.

Vratila se na Studio B, pa kao programska direktorka Radija B92 i voditeljka jutarnjeg programa u Srbiji Dizanje.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.