Novi spot Britney Spears!!!

Izvor: Tracara.com, 18.Okt.2011, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot Britney Spears!!!

Novi spot Britney Spears (Britni Spirs) za pesmu Criminal jutros je procureo na internet!U seksi spotu, koji nije uobičajen za Britney, ona je pripadnica više klase koja ostavlja dečka zbog kriminalca, koga u spotu glumi njen pravi dečko - Jason Trawick (Džejson Trevik.) Nakon toga i ona postaje kriminalac i slede pljačke, od prodavnice do banke.Spot obiluje seksi scenama, kao što je ona gde se Britni potpuno gola tušira sa dečkom! Zanimljivo je i da na kraju spota piše da nijedna vanila sveća nije povređena tokom snimanja - a vanila sveće su Britneyne omiljene!Uživajte u spotu za Criminal!

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRITNI OTKRIVA KAKVA JE U KREVETU

Izvor: Kurir, 18.Okt.2011

LOS ANĐELES - Britni Spirs snimila je za pesmu "Criminal" vruće scene sa svojim verenikom...U sportu Britni ostavlja nasilnog momka zbog kriminalca kojeg je u spotu glumio njen verenik Džeson Trevik. Spot je pun vrućih ljubavnih scena, a Britni i Džeson pokazali su kako to rade u privatnom životu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.