Aba izdaje novi album u maju

Izvor: Blic, 26.Jan.2012, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aba izdaje novi album u maju

Legendarna grupa Aba odlučila je da se vrati na scenu i to novim albumom koji će izdati u maju. Ova grupa je na svojim službenim stranicama objavila kako snima prvi album nakon 15 godina. Iako su imali bezbroj ponuda da se vrate na muzičku scenu i odrade neke isplative turneje, bend je to odbijao.

Čuvena grupa će izdati reizdanje svojih najvećih hitova sa nekoliko bonus pesama koje publika nije do sada imala prilike da čuje, poput "From A Twinkling Star To A Passing Angel".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Reizdanje albuma "The Visitors" iz 1981. godine u dućanima će se naći 23. maja. Švedska grupa se proslavila hitovima poput "Fernando" i "Dancing Queen".

Pogledajte Abin spot za pesmu "Dancing queen".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABBA objavljuje novu pesmu nakon 18 godina

Izvor: SvetGitara.com, 26.Jan.2012

ABBA je objavila planove da 23. aprila objavi novo izdanje albuma 'The Visitors', na kome će se naći i jedna do sada neobjavljena pesma. Pesma 'From a Twinkling Star to a Passing Angel', čiji je demo snimljen u vreme kada .. Nastavite sa čitanjem ->

Nastavak na SvetGitara.com...

ABBA objavljuje nepoznatu pesmu

Izvor: B92, 26.Jan.2012

Bila je simbol "kiča" sedamdesetih sa nizom „evrovizijskih” hitova. Ali grupa ABBA ponovo je zaintrigirala pop svet izjavom da će objaviti još jednu zaraznu pesmicu - skoro 30 godina pošto je prestala da postoji...Nikada ranije u javnosti objavljen demo snimak Twinkling Star to a Passing...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.