Novi SVET otkriva: Stojke i Ružica imali seks preko Skajpa!

Izvor: Svet, 18.Jun.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi SVET otkriva: Stojke i Ružica imali seks preko Skajpa!

Kada je u emisiji Milomira Marića “Goli život” pročitala novinski naslov “Stojke se ženi”, Ružica Veljković nije mogla da prikrije razočarenje. Iako je na pitanje voditeljke da li to znači da je sa golmanom nešto imala Vladimirom Stojkovićem, Ružica se ogradila rekavši da nije bila sa njim, ali njena sestra Vanja za SVET otkriva da se tu ipak nešto dešavalo.
“Ružica i Stojke su se upoznali davno. Dok je ona bila u vezi sa njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << drugom Bojanom, golman joj se još tada dopao, tako mi je rekla. Međutim, ništa se nije desilo. Ona je imala momka, a Stojke je ubrzo otišao u Izrael. Ne bih znala da vam kažem tačno kako su uspostavili kontakt na fejsu ili gde već, ali da su noći provodili na skajpu, to znam. Ružica me je svaki put terala iz sobe kada je razgovarala sa njim. Pitala sam je jednom Dobro, šta više radite na skajpu, a ona mi je rekla da imaju seks. E sad, na kakav je seks mislila preko kompa, nemam pojma. (smeh) Možda se i zezala sa mnom. Znam samo da je to kratko trajalo i da se jako razočarala kada je čula da ima devojku sa kojom je najavio ženidbu.”

OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI DO SREDE, 17, JUNA

ZABRANJENO JE PRENOŠENJE CELOG ILI DELA TEKSTA KAO I FOTOGRAFIJA BEZ PISMENE DOZVOLE AUTORA!
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Novi SVET otkriva: Stojke i Ružica imali seks preko Skajpa!

Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2015

Kada je u emisiji Milomira Marića “Goli život” pročitala novinski naslov “Stojke se ženi”, Ružica Veljković nije mogla da prikrije razočarenje. Iako je na pitanje voditeljke da li to znači da je sa golmanom nešto imala Vladimirom Stojkovićem, Ružica se ogradila rekavši da nije bila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.