Novi STAR saznaje: Gastoza ostavila devojka zbog poznate pevačice!

Izvor: Svet, 20.Mar.2017, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR saznaje: Gastoza ostavila devojka zbog poznate pevačice!

Nenad Marinković Gastoz bio je srećan sa svojom devojkom Marijom, s kojom je nedavno započeo i zajednički život, međutim, njih dvoje imali su ozbiljnu svađu 8. marta. Kako saznajemo, Marija je izljubomorisala zbog pevačice Teodore iz grupe “Đavolice”!
Umesto da uživa u Danu žena, Mariji je sve preselo!
“Gastoz i Marija su 8. marta otišli u klub Gotik gde je pevao Adil. Bili su u većem društvu, pili su, pevali i baš su delovali kao da se dobro provode. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Međutim, sve se promenilo u momentu kada je u njihov separe došla Teodora koja je odmah skočila na Gastoza. Kako su tu bili i fotografi, njih dvoje počeli su da poziraju i delovali su baš prisno. Mariju je pak jako naljutilo Nenadovo ponašanje, pa je sela u znak protesta”, priča naš izvor i dodaje:
“Nakon nekog vremena, kada se Teodora vratila za svoj sto, Nenad je prišao Mariji koja je bila baš ozbiljna i ljuta. Videlo se da se raspravljaju i to je sigurno trajalo nekih desetak minuta. Jasno je bilo da je pevačica napravila problem, jer je Gastoz pokazivao u njenom pravcu. U jednom momentu Marija je ustala, uzela tašnu i jaknu i krenula ka izlazu kluba, a za njom je pošao i Gastoz…”
EKSLUZIVNE SLIKE NJIHOVE RASPRAVE I ŠTA SE DALJE DEŠAVALO MOŽETE VIDETI U ŠTAMPANOM IZDANJU TABLOIDA STAR KOJI JE U PRODAJI!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

MARIJA NEĆE DA TRPI: Gastoza ostavila devojka zbog POZNATE PEVAČICE!

Izvor: Kurir, 20.Mar.2017

...Naime, kako se spekuliše, Marija  je izljubomorisala zbog pevačice Teodore iz grupe "Đavolice"!.."Gastoz i Marija su 8 marta otišli u klub Gotik gde je pevao Adil Bili su u većem društvu, pili su, pevali i baš su delovali kao da se dobro provode Međutim, sve se promenilo u momentu kada je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.