#NovaEnergija: Family-Friendly konferencija!

Izvor: Svet, 16.Feb.2015, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#NovaEnergija: Family-Friendly konferencija!

 

Kako se konferencija #NovaEnergija održava tokom prvomajskih praznika (29.04. – 03.05.), za one koji planiraju da na Kopaonik dođu sa porodicom – obezbedili smo uslove za prijatan odmor u kombinaciji sa konferencijom i druženjem sa ostalim učesnicima iz celog regiona:
– Porodice sa decom biće smeštene u poseban blok hotela
– Za decu uzrasta od 2 do 12 godina pripremili smo posebne besplatne aktivacije – igraonice na otvorenom prostoru u dva termina u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dana (10.00 – 12.00 i 15.00 – 17.00) kako bi njihovi roditelji na konferenciji mogli da prate program koji ih zanima. U slučaju lošeg vremena, aktivacije za decu organizovaće se u hotelu “Grand”.
– Porodicama će biti na raspolaganju bazeni i drugi sadržaji Spa centra MK Mountain Resort
Prijave za aktivacije: milos.turinski@color.rs
Detalje o programu i učesnicima možete da pogledate OVDE
Autor: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.