Nova sezona serije - Ubice mog oca - na Superstar TV!

Izvor: Svet plus, 11.Maj.2020, 11:28

Nova sezona serije - Ubice mog oca - na Superstar TV!

Nova sezona serije - Ubice mog oca - na Superstar TV! Ugovor o saradnji je potpisan, a u nastavku ćemo konačno saznati i ko je ubio inspektora Mileta Jakovljevića. Saznaćemo i razloge zbog kojih se Aleksandar nikada nije oporavio.

Nakono uspešne saradnje na seriji "Državni službenik", peta sezona hit serije "Ubice mog oca", Predraga Gage Antonijevića emitovaće se na Superstar TV, saznaje Kurir.

"Ugovor o saradnji je potpisan, a u nastavku ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << konačno saznati i ko je ubio inspektora Mileta Jakovljevića." rekli su za ovaj list iz Telekoma.

Pre nekoliko dana završeno je emitovanje četvrte sezone, a mnoga pitanja ostala su otvorena.

Ekipa uzbudljivo najavljuje nove epizode u kojima nas čeka mnogo zanimljivih obrta.

Ono što je sigurno je da ćemo i dalje gledati Vuka Kostića u ulozi Aleksandra Jakovljevića, nove epizode vratiće nas u njegovu prošlost. Videćemo kako je izgledao život njegovog oca Mileta, a Nataša Drakulić, scenarista, objasnila je da su publici ostali dužni uvid u razloge zbog kojih se Aleksandar nikada nije oporavio.

U novim epizodama glavne uloge su zagarantovane i Tihomiru Staniću i Mirjani Karanović, a još uvek je tajna ko će igrati Mileta Jakovljevića.

Ekipa serije obično snima nove sezone tokom leta, što može da znači da će peta sezona biti spremna za emitovanje početkom 2021. godine.

 Serija Tajkun deveta epizoda: Simonović nije poželjan na sahrani! (VIDEO)

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.