Nova drama Slobe Vasića: Ko je otac deteta?

Izvor: Svet plus, 08.Dec.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova drama Slobe Vasića: Ko je otac deteta?

Devojka Slobe Vasića, Marina Perišić poslednjih dana, glavna je tema medija, zbog traume koju je doživela, ali i zbog navodnog saznanja da je popularni pevač, otac njene starije ćerke.

Iako par još uvek nije potvrdio da zajedno imaju petogodišnju ćerku, sve više se spekuliše da je Sloba prećutao neke stvari iz svpog privatnog života. Marina koja ima dvoje dece, nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje ove informacije, već je diplomatski odgovorila:  "Slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i ja smo se tako dogovorili. Mi se poznajemo devet godina i rešili smo da ne pričamo na temu čije je dete. Kada se završi halabuka zbog nasilja, izaći ćemo s tom pričom o detetu", rekla je Marina za Kurir, dok su njihovi roditelji tvrde potpuno dve suprotne priče:

"Sloba i Marina se druže već osam godina i on zna celu situaciju kroz koju je prošla moja ćerka. Mnogo sam mu zahvalna jer je uz nju i decu, ali nije istina da je moja unuka njegovo dete. To su takve laži i budalaštine. Mnogo je ružno što se od ovakve situacije prave svakojake priče. Sloba je predivan, vaspitan i kulturan čovek, ali mislim da je ovo otišlo predaleko. Možda da Sloba nije javna ličnost, ovo ne bi ni stiglo do medija. Sad gledamo da se ovo završi što bezbolnije", rekla je Marinina Mama za Kurir.

Dok Slobina mama nije želela da demantuje ove navode.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.