North West će vam ulepšati dan!

Izvor: Tracara.com, 17.Dec.2013, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

North West će vam ulepšati dan!

Pogledajte te oči!   OK, možete da volite ili mrzite njene roditelje, ali ovo lice jednostavno ne možete da hejtujete. Kim Kardashian objavila je na društvenim mrežama novu fotografiju svoje ćerke North West – garantujemo da će vam preslatka devojčica izmamiti osmeh na lice! Njena mama Kim fotografiju je jednostavno nazvala “Osmeh”. Da li vi volite da kačite fotografije malenih članova vaše porodice na drušvene mreže? Redakcija Tracara.com

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ćerka Kim Kardašijan će vas sigurno raznežiti! (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 17.Dec.2013

Samo pogledajte te okice!..Kim Kardašijan je objavila na Instagramu fotografiju svoje ćerke Nort Vest i devojčica je zaista preslatka! Uvereni smo da će vam izmamiti osmeh na lice!Kim je pored slike napisala samo: "Osmeh", a to je sasvim dovoljno! Zar nije neodoljiva?

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.