Norin život bi bio UGAŠEN - Evo ZAŠTO Aneli ćuti i brani Asmina: Đedović RASKRINKAO Ahmićevu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 10:14

"Norin život bi bio UGAŠEN" - Evo ZAŠTO Aneli ćuti i brani Asmina: Đedović RASKRINKAO Ahmićevu

On je ustao i dao svoj sud o Asminu, pa otkrio da je čitao njihove poruke pre ulaska u rijaliti.

Sinoć za vreme emisije "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević dao je reč Aneli Ahmić koja se osvrnula na život koji je imala sa bivšim mužem Asminom Durdžićem.

Odmah nakon nje u priču se ubacio i Marko Đedović koji je opleo po Asminu i njegovom ophođenju prema maloj Nori.

 - Meni deluje da on uopšte nije normalan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Meni je apsolutno normalno, posle svega što je on pričao za tebe. Meni je i Janjuš rekao da je Sita šokirana što ga ti braniš i ćutiš. Evo sve stvari koje je rekao neka budu tačne, ti si bar obezbedila da tvoje ddete lepo živi sada, leži, spava u toplom. Njegovo dete je zbog njega jelo pre 9 meseci. Da se on pita to deto ne bi imalo šta da jede i pije. Meni nisu jasni ti ljudi kojima on prodaje te priče, ja se sećam kako se za jednu noć okrene situacija od prošle godine. Sve su nas vređali, zbog čega ste i kako vređali, zašto on ne bi bio veštiji prevarant od Ane Ćurčić. Postoje loši ljudi, svi mi imamo greške. On da meni dođe u socijalan rad ja bi ga pitao šta si poslednji put uradio i kad - rekao je Marko Đedović.

- Što se njega tiče aposlutno i trajno bi mu oduzeo dete. Ne može da nema, a da kupi rolex. Kada praviš dete odeš, prosiš pa mu doneseš. Radi se o zameni teza i mi pričamo o tome kakva je ona, a onda zaboravljamo da je ta osoba obezbedila sve za to dete. Taj život bi bio ugašen pre 9 meseci koliki je on klošar - rekao je Marko Đedović.

- On je molio da se vrati takvoj ženi, ja sam sve to video i pročitao. Takvoj ženi hoćeš da se vratiš, ali ta žena sve obezbedi. To je bolesnik koji nije razvio terapiju - rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.