“Njujork Tajms” ishvalio film srpskog rokera! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Nov.2014, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Njujork Tajms” ishvalio film srpskog rokera! (FOTO) (VIDEO)

U čuvenom magazinu izašla je veoma pozitivna kritika filma "Love Hunter: Priče iz njujorškog taksija" u kome je glavni junak Milan Mumin, frontmen novosadskog benda "Love Hunters" koji poslednjih godina živi u Americi

Film “Love Hunter: Priče iz njujorškog taksija” koji govori o životu frontmena benda “Love Hunters” Milana Mumina u Americi, veoma pozitivno je ocenjen u prestižnom magazinu “Njujork Tajms“.

- Film počinje energično, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tako što putnica u taksiju, otkrivajući da je njen vozač muzičar, daje mu pozamašnu napojnicu ako uspe da je oraspoloži pesmom – navodi se u tekstu.

Printskrin: Vimeo/Branislav Bala

Milan tumači lika koji je slavan u svojoj domovini, ali i željan uspeha u Americi. Suočava se sa finansijskim i drugim problemima “preko bare” vezano za muziku, pogotovo od momenta kad mu se bas gitarista povukao iz priče. U većem delu filma kamera prati Mumina dok vozi i smišlja melodije lupkajući po volanu, i za to od nekih putnika dobija podršku, a od nekih ne.

Pojavljuje se, međutim, u Njujorku i Milanova devojka, koju tumači Jelena Stupljanin, kao i novi basista sa kojim Mumin počinje da stvara muziku.

Milan možda peva za jednog čoveka, ali to nema veze sa sebičnošću. Ovo je jedno od najsvežijih ostvarenja o Njujorku još od Ramina Bahranija i njegovog ostvarenja “Man Push Cart“, zaključuje američki kritičar.

Pogledajte trejler za film:

(Telegraf.rs/Nytimes)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.