Nives izaziva infarkt: Gola u tuš kabini!

Izvor: Svet, 12.Jan.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nives izaziva infarkt: Gola u tuš kabini!

Hrvatska pevačica i spisateljica Nives Celsius, svojim fanovima na Instagramu, poželela je laku noć na jedan veoma neobičan način.
Naime, radi se o fotografiji koju je objavila na profilu na kojoj se  kupa gola u tuš kabini. Međutim, od prevelike vlage, slika je dosta nejasna i mutna, taman toliko da zagolica nečiju maštu, ili kako je neko od fanova napisao u komentarima, da izazove infarkt.

Autor: Jasmina Jovičić, Life Content 
Foto:Instagram

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nives Celzijus ponovo šokirala javnost!

Izvor: Poznati.info, 13.Jan.2015, 00:23

Popularna pevačica Nives Celzijus po ko zna koji put je uspela da šokira javnost i svoje fanove. Ovoga puta slikala se golišava pod tušem...Hrvatska pevačica i spisateljica Nives Celsius, svojim fanovima na Instagramu, poželela je laku noć na jedan veoma neobičan način...Naime, radi se o fotografiji...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.