Nino Čelebić KRIŠOM snimao Teodoru! Nije joj bilo SVEJEDNO!

Izvor: Svet, 20.Jul.2020, 17:02

Nino Čelebić KRIŠOM snimao Teodoru! Nije joj bilo SVEJEDNO!

Teodora Džehverović uživa u ljubavi sa novim dečkom Ninom Čelebićem i više nema nameru da krije svoje emocije.
NE KRIJU ZALJUBLJENOST! Dokaz da u njihovom slučaju cvetaju ruže jesu i svakodnevne objave na društvenim mrežama, a poslednja koju je mladi košarkaš postavio na Instagram stori oduševila je njihove pratioce.

Teodora, koja se u Zadruzi pokazala i kao vredna domaćica, odlučila je da svog dragog pozove na večeru, a dok je ona vredno radila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nino je sve krišom zabeležio i objavio.

Teodora ga je u jednom momentu uhvatila na delu i napravila preslatku grimasu.

Jasno je ovde koliko su zaljubljeni i srećni.
NOVI SVET! Bogdanina baba PRIZNALA! Evo šta se DEŠAVA između SNAJKE i CECE! Estrada UMIRE OD KORONE! Anabela: “Marku je NAJVEĆA KAZNA što će venama njegove dece TEĆI MOJA KRV!” Novak UHVAĆEN BEZ MASKE!

SVETRAJKO RISTIC/SVET/INSTAGRAMPRINTSCREEN
The post Nino Čelebić KRIŠOM snimao Teodoru! Nije joj bilo SVEJEDNO! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.