Nina Morić pokazala međunožije i šokirala javnost! FOTO

Izvor: Svet plus, 11.Avg.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Morić pokazala međunožije i šokirala javnost! FOTO

Hrvatska manekenka šokirala je javnost fotografijom na kojoj leži u kupatilu pokrivena peškirom raširenih nogu! Nina Morić na fotografiji deluje bez svesti i mnogi su bili šokirani kada su je videli.

Naime, Nina Morić objavila je fotografiju na kojoj raširenih nogu u kupatilu leži bez svesti. Međutim, izgleda da  manekenka ima samo dobar smisao za crni humor. U opisu fotografije napisala je:''Piće će uvek pobediti zlo .. znam da je večeras trijumfovao ! Luigi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Mario odvedi me u krevet !!''.

Mnogi nisu obratili pažnju na nastavak teksta u kom Nina objašnjava da je fotografija šala i da je namerno urađena. Šala ili ne, mnogi su i dalje šokirani ovom fotografijom:

Il bere trionfa sempre sul male.. Mi sa che stasera ha trionfato! @lmfavoloso portami a letto!!˜‚˜‚˜‚ ovviamente scherzo la foto é fatta Di proposito nel bagno Della Mia tata !

A photo posted by Nina Moric ŒŸŒŸŒŸ (@nina_moric) on Aug 9, 2015 at 12:11pm PDT

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(FOTO) NE MOŽE BEZ PROVOKACIJE: Pijana Nina Morić pokazala međunožje!

Izvor: Kurir, 12.Avg.2015, 10:53

Nina Morić šokirala je svoje pratioce na Instagramu. Hrvatska manekenka je objavila fotku na kojoj je vidimo kako leži bez svesti u kupatilu, prekrivena samo peškirom...Slučajno ili ne, Nina je otkrila i svoje međunožje..."Piće će uvek pobediti zlo . znam da je večeras trijumfovao! Luiđi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.