Nikolija objavila zasnosne fotke sa priprema za Music Week

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 16:28

Nikolija objavila zasnosne fotke sa priprema za Music Week

Pop-trep pevačica Nikolija važi za jednu od lepših žena sa naše estrade, a gotovo svakodnevno dobija pohvale na račun svog izgleda.

Nedavno je sve fanove ponovo obradovala i ostavila bez daha kada je objavila slike i snimke sa priprema za ovogodišnji Belgrade Music Week festival.

Ona je pozirala između ostalog i u bež korsetu, uskim helankama sa printom i dubokim čizmama, pa može da se zaključi da za festival već ima spremne odevne kombinacije, a uspeli smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da saznamo i da za nastup na Belgrade Music Week-u priprema audio vizuelni spektakl koji se na ovim prostorima retko viđa.

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Delić kako će to sve izgledati pokazala je i fanovima putem Instagram lajva a gotovo svi su istakli da se već vidi da nas čeka show koji je u rangu sa nastupima najvećih svetskih zvezda. Nikolija veoma često nastupa dok njeni nastupi važe za najenergičnije, a poznata je po dobroj atmosferi koji pravi i po tome da klubovi uvek budu krcati kada je ona gošća.

I Skymusic je već više puta pomerao granice kada je u pitanju produkcija događaja, a sudeći po svemu što smo do sad imali prilike da vidimo, ove godine će na Ušću, u svakom smislu pojedinačni nastupi izvođača biti podignuti na još viši nivo.

Pored Nikolije, na ovogodišnjem izdanju Belgrade Music Week festivala nastupiće još i Relja, Devito, Teodora, finalisti IDJShow-a, Rasta, Coby, Sara Jo, Angellina, Nucci, Voyage, Crni Cerak i Lacku, Corona i Rimski, Gazda Paja, Djexon i Coja, Indodjija, grupa Klon i DJ Blair Lea.

Ulaznice su u  prodaji putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za IOS i Android, kao i online, putem efinity.rs, ali i putem direktne fizičke prodaje na prodajnom mestu u TC Ušće. Više informacija o ulaznicama na musicweek.rs/tickets.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.