Niko neće ostati ravnodušan! Bekvalčeva priznala svoje greške

Izvor: Svet, 10.Nov.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko neće ostati ravnodušan! Bekvalčeva priznala svoje greške

Nataša Bekvalac progovorila je o muškarcima, pa se dotakla i svog bivšeg muža Danila Ikodinovića, sa kojim ima ćerku Katju.
Pevačica je priznala da muškarce ne treba “generalizovati”, kao i da je Danilo predivan suprug svojoj sadašnjoj ženi.
Ne možemo generalizovati stvari, ne možemo generalizovati muškarce, svaki je drugačiji, svaki je drugačiji sa nekom drugom ženom, osobe bude u tebi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << druge stvari. Evo, Danilo je predivan suprug svojoj sadašnjoj ženi, predivan, imaju predivan brak, mi nismo bili jedno za drugo, što ne znači da on nema idealnog para. U stvari, samo ja nisam ni za koga, sad kad sam malo bolje razmislila. Malo sam se sad onako malo rastužila. Provodadžisanje je najbolja stvar, meni baba da je birala ja ne bih pogrešila. Lepo babe kažu, sličan se sličnom raduje, iz dobre porodice” rekla je Nataša u emisiji “Magazin IN” i nasmejala sve.
SvetSvet
The post Niko neće ostati ravnodušan! Bekvalčeva priznala svoje greške appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Danilo Ikodinović

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nataša progovorila o Dači Ikodinoviću: Samo ja nisam ni za koga

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Nov.2019

Nataša Bekvalac progovorila je o muškarcima, pa se dotakla i svog bivšeg muža Danila Ikodinovića, sa kojim ima kćerku Katju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.