Izvor: Scandal.rs, 01.Jul.2020, 13:01

Nikad veći HAOS u Zadruzi! Maja OŠAMARILA Janjuša zbog Ane Korać!

Marko Janjušević Janjuš razgovarao je sa Anom Korać nakon emisije “Stari zadrugari pitaju”. To je zasmetalo njegovoj ljubavnici Maji Marinković pa su ušli u novu svađu kada ga je čak i ošamarila! NAPRAVILA HAOS NA IMANJU! „Folirant jedan, jedva čeka da okrenem leđa, lepo mu kažem šta mi smeta da ne radi, a on to The post Nikad veći HAOS u Zadruzi! Maja OŠAMARILA Janjuša zbog Ane Korać! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

DRAMA! Maja se GUŠILA U SUZAMA, Janjuš van sebe: "J*bem ti pare, napravila si od mene budalu!" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 08:18

Svaki dan nova scena... Maja Marinković i Marko Janjuš Janjušević ne prestaju sa svađama i dramama. Tako su i posle emisije "Pitanja gledalaca" nastavili da se svađaju... - Plači sad, budi žrtva. Prihvatam, biću dole, samo da izađem odavde. Sram te bilo. Nemaš 13 godina, nego 24. Napravila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.