Nije tačno da se nikad ne smeje!

Izvor: Prva.rs, 21.Feb.2016, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije tačno da se nikad ne smeje!

Viktorija Karolina Adams je rođena kao najstarija od troje dece u bogatoj porodici. Kao klinku, često su je zadirkivali jer je "fensi", pa je čak molila tatu da je ne vozi "rols rojsom" do škole.
Zainteresovala se za pevanje i glumu kao devojčica, i išla u umetničku školu u kojoj su joj glavni predmeti bili ples i manekenstvo. Sa 20 godina, primljena je u grupu Spice Girls, u kojoj su bile Ema Banton, Melani Čizolm, Melani Braun i Džeri Halivel.
Odmah je dobila nadimak "Poš" >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ("fensi"), a Spice Girls postale su jedna od najpopularnijih ženskih grupa na svetu, poznate po pesmama "Wannabe", "Spice up your life", "Stop" i drugim.  "Spajsice" su izdale samo tri albuma i snimile jedan film, pre nego što su se razišle 2000. godine.
Viktorija je neko vreme bila u vezi sa američkim glumcem Korijem Hajmom, a 1997. je mladi fudbaler Dejvid Bekam tražio da se upozna s njom.
Romansa je buknula, i Viktorija i Bekam venčali su se 1999, i uselili u kuću koja je po njima nazvana "Bekingamska palata".
Imaju četvoro dece. Bruklin Džozef rođen je 1999, Romeo Džejms 2002, Kruz Dejvid 2005, i Harper Seven 2011. Procenjuje se da su Viktorija i Dejvid zajedno "teški" 125 miliona funti.
Viktorija je pokušala da izgradi solo muzičku karijeru, ali se na kraju posvetila modi. Njena modna etiketa je izuzetno uspešna, i kritičari su puni hvale za jednostavne, ali efektne kreacije. Zanimljivo je da je Viktorija više puta bila na vrhu lista najbolje obučenih žena sveta, ali nekoliko puta i na listama najgore stilizovanih.Omiljeni dizajneri su joj "Dolče&Gabana" i Donatela Versaće.
Napisala je dve knjige, autobiografiju "Learning to fly" i modni priručnik "That Extra Half an Inch: Hair, Heels and Everything in Between". Obe knjige postale su bestseleri. Učestvovala je i u pet sopstvenih rijalitija ili dokumentarnih emisija, i gostovala u seriji "Ružna Beti".
Najviše pažnje u medijima privlači Viktorijin izgled.
Često je kritikuju da je premršava, a vesti o tome da je ugradila, a zatim i izvadila silikone, bile su udarne u britanskoj štampi. Viktoriju "prozivaju" i zbog činjenice da se nikada ne smeje na slikama, što je ona više puta "demantovala" postavivši na društvene mreže fotke na kojima ima široki osmeh.
Izvor: Mondo
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.