Nigor taksira u Budvi

Izvor: Poznati.info, 09.Jun.2013, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nigor taksira u Budvi

Igor Lazić, daleko poznatiji kao Nigor, odnedavno taksira na rodnom primorju.

Turisti u Budvi se iznenade kada ugledaju stasitog muzičara za volanom taksija, ali ga okolni ambijent i kamere odaju i pre nego eventualno od njega neko zatraži prevoz.

U pitanju je uloga koju je Nigor dobio u trećem ciklusu serije “Budva na pjenu od mora”. Muzičaru izuzetno prija glumački zadatak.

- Ne smemo previše da otkrivamo, ali tačno je da igram taksistu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Iliju. U pitanju je interesantan glumački lik i iako nije u pitanju neka velika uloga, ja sam vrlo zadovoljan što učestvujem u seriji koja promoviše lepotu Jadranske obale – rekao je Nigor za „Blic“ i priznao da je ulogu dobio preko veze, odnosno da su Milan i Mima njegovi odlični prijatelji.

Mima Karadžić dodaje da ipak nije sve preko veze, jer ih muzičar nije razočarao.

- Milan je Nigora zvao u seriju jer je znao da je zaista talentovan – kaže Mima Karadžić.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Igor Lazić dobio ulogu u seriji “Budva na pjenu od mora”!

Izvor: Scandal.rs, 09.Jun.2013

Igor Lazić, daleko poznatiji kao Nigor, odnedavno taksira na rodnom primorju.  Turisti u Budvi se iznenade kada ugledaju stasitog muzičara za volanom taksija, ali ga okolni ambijent i kamere odaju i pre nego eventualno od njega neko zatraži prevoz. U pitanju je uloga koju je Nigor dobio u trećem...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.