Neverovatno: Majmunica usvojila kokošku! VIDEO

Izvor: Svet plus, 11.Sep.2017, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno: Majmunica usvojila kokošku! VIDEO

Čuvari u zoološkom vrtu Ramat Gan Safari Park rekli su se zabrinuli kad su videli da četvorogodišnja makaki majmunica u naručju drži zalutalu kokošku, prenosi agencija „UPI“.

Takođe su rekli da su izvadili pticu iz kaveza, a da se dva dana kasnije ona vratila majmunici. Majmunicu sad stalno viđaju kako drži kokošku u rukama, kako je grli i mazi, kao da je njeno dete. Kokoška prati Niv kada odlazi na spavanje i svakog jutra njih dve zajedno izlaze iz prostora predviđenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za odmor. Svi su iznenađeni i kokoškinim ponašanjem, jer ona može u svakom trenutku da pobegne, ali ona svojevoljno ostaje sa majmunicom. Kada je uplašena, kokoška trči kod majmunice da potraži utehu i zaštitu.

Čuvari su rekli kako je Niv dostigla godine neophodne da se ostvari kao majka, ali da među majmunima u zoo vrtu nije uspela da pronađe odgovarajućeg partnera.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.