Neverovatna priča: Dečak i piton najbolji prijatelji! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Jan.2017, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatna priča: Dečak i piton najbolji prijatelji! VIDEO

Ovaj 11-godišnji dečak iz Kolumbije, kao i većina njegovih vršnjaka ima svog kućnog ljubimca za koga je veoma vezan. Iako mnogi imaju psa, mačku ili nekuz drugu vrstu umiljate životinje, Sabatu je najbolji prijatelj piton.

Ovaj posebni kućni ljubimac ima 115 kg i dugačak je 5.5cm. Priča ovog dečaka je veoma neobična, jer kada je imao samo tri meseca, njegovi roditelji su pronašli zmiju ispod njegovog kreveca. Iako su je odmah izbacili napolje, ona se svaki put vraćala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Kada su videli da je svaki pokušaj bezuspešan, odlučili su da ga zadrže u kući kao ljubimca i nazovu ha Horman, koji je sada već 11 godina najverniji prijatelj njihovog doma, ali i sina Sabata.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.