Nevena Adžemović protestovala ispred Vlade: Bez posla sam i nemam od čega da živim!

Izvor: Svet, 15.Jan.2016, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevena Adžemović protestovala ispred Vlade: Bez posla sam i nemam od čega da živim!

Bivša poslanica Nevena Adžemović protestovala je danas ispred zgrade Vlade Srbije jer joj bivši suprug ne plaća alimentaciju.
Ona kaže da nema od čega da živi i da njen bivši ne plaća alimentaciju iako je za to dobio nalog od suda.
“Predala sam slučaj i privatnom izvršitelju, ali oni se ne usuđuju da naplate moj dug. Verovatno ga se plaše. Istekao je rok za naplatu i očigledno je da se vuku veze i da postoji strah. Bez posla sam, nemam od čega da živim, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << država očigledno, umesto žena i dece, štiti kriminalce”, naglasila je Nevena protestujući ispred Vlade Srbije, saznaje Kurir.
Adžemovićeva je naglasila da bi bivši suprug trebalo da plaća alimentaciju po 500 evra, a da on uplaćuje svaki peti mesec po 5.000 dinara.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nevena Adžemović protestovala ispred Vlade: Bez posla sam i nemam od čega da živim!

Izvor: Scandal.rs, 15.Jan.2016

Bivša poslanica Nevena Adžemović protestovala je danas ispred zgrade Vlade Srbije jer joj bivši suprug ne plaća alimentaciju...Ona kaže da nema od čega da živi i da njen bivši ne plaća alimentaciju iako je za to dobio nalog od suda...“Predala sam slučaj i privatnom izvršitelju, ali oni...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.