Nesreća na putovanju: Gledali su kako im auto tone! VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Jan.2017, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća na putovanju: Gledali su kako im auto tone! VIDEO

Novogodišnje putovanje ne može gore da vam počne nego kad vam auto sa vašim stvarima iz čista mira krene u rikverc i završi u dubokom okeanu.

Naime, Kloi Svift je na fejsbuku podelila priču sa svog novogodišnjeg putovanja. Ona je napisala kako su se četiri auta nalazila na trajektu i krenuli su na ostrvo gde su trebali da budu smešteni, a onda je odjednom jedan auto samo krenuo u rikverc i završio u vodi. Na sreću, u njemu nije bilo nikog, ali su ostali nekoliko telefona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kreditne kartice, pasoši i ostale dragocenosti devojaka koje su bile očajne. Druga sreća u nesreći je što je to bio iznajmljen auto, a ne njihov, pa se sve može nadoknaditi. Inače, devojka koja je takođe bila na trajektu navela je da rampa koja bi trebalo da spreči takve situacije nije bila spuštena, što je greška radnika.

Pogledajte kako je taj ceo zastrašujuć događaj izgledao:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.