Izvor: Svet, 16.Okt.2014, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobičan fetiš: Izgubio nevinost sa Volksvagen Bubom

Jedna je stvar voleti svoj automobil, a potpuno druga biti toliko vezan za njega da s njim zapravo imaš seks. U pitanju je objektofilija, fetiš u kojem osobe doživljavaju seksualno uzbuđenje kroz kontakt sa različitim objektima, predmetima, statuama, mašinama…
Edvard Smit je muškarac koji je na američkoj televiziji otkrio svoje neobične seksualne sklonosti, te činjenicu da je u toku života imao seks sa više 700 auta.
Kaže kako su ga automobili počeli privlačiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dok je još bio dete, a “nevinost” je izgubio sa Volksvagenovom Bubom dok je još bio tinejdžer.
A kako to zapravo izgleda? Edvard kaže kako ga privlači sam izgled auta, te nikakva vrsta penetracije. Autu se približi i zagrli ga, a nekad čak i priča sa njim.
Njegova Volksvagen Buba Vanilla je s njim još od 192. godine i “zauzima specijalno” mesto u njegovom srcu.
“Osećam duboku ljubav i ne bih želeo da nas išta i iko rastavi”, kaže Edvard.

Izvor: Klix.ba
Foto: Screenshot

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.