Nenad Okanović izašao iz bolnice

Izvor: Poznati.info, 27.Apr.2013, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Okanović izašao iz bolnice

Glumac Nenad Okanović posle 11 dana u bolničkoj postelji, napustio VMA: Doktori kažu da sledi oporavak, idem malo kući i moram da budem miran, što je meni teško.

U KOLICIMA, uz pratnju supruge Željane i najboljeg druga Marka, glumac Nenad Okanović (32) u petak je napustio beogradsku Vojnomedicinsku akademiju. Vidno raspoložen, popularni sin Dragan iz serije “Selo gori, a baba se češlja”, novinarima se smeškao, pozirao i pokazivao gips na desnoj nozi, na kome >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << se već nalaze “autogrami” i potpisi “saboraca” iz bolničke sobe.

Okanović se pre 11 dana povredio na Kopaoniku, gde je boravio porodično, kako bi još malo uživao u zimskim sportovima. Vozio je snoubord, dosta brzo išao i naleteo na led, zbog čega je izgubio kontrolu i pao. Zadobio je povrede lica i glave, naprslo mu je šest rebara i pokidao je ligamente na desnoj nozi.

- E, slikali ste me više nego rendgen – rekao je glumac šaljivo. – Dobro sam. Jesam polomio rebra i malo izvalio ligamente na desnoj nozi, ali dobro je. Doktori kažu da sad sledi oporavak. Idem kući i moram da budem malo miran, što je meni teško, ali izdržaću. Moglo je da bude grozno, ali nije hvala bogu. Nisam oštetio unutrašnje organe. Rekli su mi da sam mogao da izbušim pluća rebrima, ali, kao što rekoše lekari, fino sam ih slomio.

Reditelj filma “Vir” je, na pitanje hoće li opet ići na Kopaonik, kao iz topa odgovorio:- Nego šta! I snoubord ću naravno još voziti, samo ću sve raditi dosta opreznije.

Ulazeći u “mercedes” sin Dragan je kazao da gips, na kojem su mu se, kako reče, potpisali “neki klinci”, skida u ponedeljak, tako da je moguće da se odmah “baci” na snimanje.

- Već stojim na povređenoj nozi, ali neophodno mi je mirovanje i vreme, kako bi mi se organizam oporavio – rekao je Okanović, seo u automobil, mahao nam i otišao u svoj dom.

SUPRUGA ŽELjANA

- BILO je veoma teško kada se Nenad povredio, pogotovo što su na Kopaoniku deca bila sa nama, ali sada je savim druga priča i sve je u redu. Sinovi Danilo i Trifun su dolazili u posetu, videli su da je tata dobro. Sada su u školi i vrtiću. Nenadu sledi oporavak, pa pravac – Kopaonik – rekla nam je Okanovićeva supruga Željana, inače glumčeva ljubav iz gimnazijskih dana.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.