Izvor: Svet, 04.Jul.2011, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemeš pobegao na odmor: S ocem otputovao na Tasos

Kako je i najavio, Nemeš je otišao na dugo očekivani odmor i to sa svojim ocem. Odlučio je da otputuje daleko od svih, a destinacija za koju su se otac i sin odlučili je grčko ostrvo Tasos. Tokom puta, Nemeš se nije odvajao od oca. Pošto se trudio da ostane neprimećen, čim bi čuo da neko u njegovoj blizini priča srpski, naglo je prekidao razgovor s ocem, piše "Kurir". Nemeš, koji je postao glavni negativac na Balkanu, najavio je i svoj dolazak na Jadran u avgustu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nemeš pobegao s tatom na Tasos!

Izvor: S media, 04.Jul.2011

Bivši učesnik "Velikog brata", popularni i neuhvatljivi Nemeš, odlučio je da ono malo para što je zaradio u rijalitiju potroši na put s taticom, kako bi od svega pobegao i na miru razmislio šta dalje s životom...Kako je i najavio, Nemeš je otišao na dugo očekivani odmor i to sa svojim ocem....

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.