Ne hvalim se ljudima koje poznajem

Izvor: Press, 12.Nov.2012, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne hvalim se ljudima koje poznajem

Glumica Marija Karan najzad je progovorila o „kralju bakra" Milanu Popoviću, s kojim je dovode u vezu

Na pitanje hrvatskih medija kako bi opisala Milana nekome ko ga ne poznaje, Marija je odgovorila:

- Nisam osoba koja se hvali ljudima koje poznaje. Bilo kakav odgovor na to pitanje bio bi suvišan - rekla je Marija i dodala da nikad intimu neće deliti sa medijima:

- Nikada taj deo života nisam videla kao deo javne svojine. Tako je bilo i pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sam postala glumica. Jesam li sada zaljubljena? I kakva sam kad sam zaljubljena? Pozitivna sam i imam dosta energije koju volim da delim.

Marija je jedino otkrila kakav muškarac može da je zadrži pored sebe.

- Pristojan, lepih manira, duhovit, šarmantan, s pozitivnom energijom koja daje smisao životu - rekla je glumica.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija Karan progovorila: Priznala šta misli o Severininom bivšem mužu!

Izvor: S media, 12.Nov.2012

Da li jesu zajedno ili nisu to samo oni znaju, ali ona je ipak bar nešto rekla o njemu! ..- Nisam osoba koja se hvali ljudima koje poznaje. Bilo kakav odgovor na to pitanje bio bi suvišan - odgovorila je Marija Karan na pitanje šta misli o Milanu Popoviću, bivšem mužu Severine Vučković sa kojim...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.