Nata jahala gredu!

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2012, 02:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nata jahala gredu!

Zna kako da privuče pažnju! Nakon što je snimila spot za pesmu „Pozitivna“, u kojem je kao parnera u ljubavnim scenama imala Vladu Vuksanovića, Nata je na Ibici snimila i set fotografija na kojima jaše gredu.

Pomalo čudno i do sada neviđeno, pevačica je raskrečenih nogu u čipkanom trikou jahala po drvenoj šipki i pozirala fotografu. Bekvalčeva nam je ovog puta pokazala da je pored pevanja talentovana i za gimnastiku, te da može da se okreće i obrće do >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << mile volje.

Pretpostavljamo da bi mnogo zanimljivije slike bile da joj je Vlada bio partner u ovom istezanju, ali za njega je ostavila za romantičnije scene na plaži. Nata na ovim fotografijama izgleda bolje nego ikada, a i sama je rekla da je nedavno počela sa vežbanjem i zatezanjem svog tela.

Svakako, jahanje se isplatilo – slike su odlične!

Izvor: Alo

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Fotke sa Ibice: Nataša talentovana za gimnastiku!

Izvor: Svet, 12.Jun.2012

Zna kako da privuče pažnju! Nakon što je snimila spot za pesmu 'Pozitivna', u kojem je kao partnera u ljubavnim scenama imala Vladu Vuksanovića, sa kojim je mediji već mesecima dovode u vezu, Nata je na Ibici snimila i set fotografija na kojima jaše gredu. Pomalo čudno i do sada neviđeno, pevačica...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.