Napravite idealne lokne pomoću toalet papira! VIDEO

Izvor: Svet plus, 16.Nov.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravite idealne lokne pomoću toalet papira! VIDEO

Pripadnicelepšeg pola, veoma vode računa o svom fizičkom izgledu, posebno o frizuri koja u svakom trenutku mora da bude savršena. Ova devojka došla je na ideju da napravi predivne lokne, bez odlaska kod frizera.

Devojka iz ovog klipa, došla je na ideju da pomoću toalet papira napravi sebi frizuru i lokne o kakvim mnoge dame maštaju. Iako zvuči nestvarno, pokazala nam je da je za idealnu frizuru potrebna samo mašta, a ne odlazak kod frizera i davanje gomile novca, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bi izgeldali poptu dama iz časopisa. Uzela je toalet papir i oko njega umotala svaki pramen kose, tako uvijene kose prespavala sa tračicama u kosi, a ujutru kad se probudila, dobila je savršene lokne.

Drage dame, pogledajte ovaj video pa i same isprobajte kod kuće, da li ima efekta:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.