Napravila haos u bekstejdžu: Sram vas bilo, jednu Nedu ste našli da izigrate!

Izvor: Scandal.rs, 23.Dec.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravila haos u bekstejdžu: Sram vas bilo, jednu Nedu ste našli da izigrate!

Neda Ukraden bila je toliko revoltirana što su je, propustom voditeljskog para emisije “Tvoje lice zvuči poznato”, greškom prozvali da izađe na binu kao finalista, da je napravila haos u bekstejdžu!

“Neda je bila besna kao ris! Izletela je iz studija kao furija. Iako su kolege pokušale da je zaustave i objasne joj da snimanje još nije gotovo, Nedi nije padalo na pamet da se vrati na scenu. Baš je bila razočarana. Čak su joj iz organizacije rekli da program traje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << najduže još dva do tri minuta, na šta je ona jednom od njih odbrusila da je, što se tiče nje, šou završen. Čak je prokometarisala da je ružno da je tako ponižavaju na sceni, prvo je pozovu kao finalistu, a onda joj kažu da za nju nema mesta u finalu. Glasno je povikala: ‘Sram vas bilo, jednu Nedu ste našli da izigrate’”, kaže neimenovani izvor tabloida Alo!

On kaže da Nedi nije bilo svejedno kada je videla koliki je broj glasova gledalaca dobila.

“Tu ništa preterano nije komentarisala, ali se i po njenom izrazu lica i stavu videlo da joj nije baš po volji i da bi svašta imala da kaže, ali je samo bila nekako neprijatna”, kaže izvor.

“Neda čak nije htela ništa da se dogovara sa organizatorima oko finalne večeri, kada bi trebalo da se pojavi u revijalnom delu i izvede jednu imitaciju. Verovatno će do kraja uspeti da je namole da učestvuje i da se seti ugovora u kojem jasno stoje neke stavke koje moraju da se ispoštuju, kako ne bi morala plaća penale”, kaže izvor koji je upućen u celu priču.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.