Napokon priznala! Ovog muškarca Milica sanja

Izvor: Svet, 08.Dec.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napokon priznala! Ovog muškarca Milica sanja

Milica Pavlović priznala je da postoje muškarci koji je interesuju, a deo su šou-biznisa.
“Postoje muškarci koji su mi seksepilni, a deo su šou-biznisa. Ja dosta njih volim, recimo Vuk Kostić, Viktor Savić, Miki Damjanović”, objašnjava Milica i dodaje da joj je ipak jedan glumac posebno privlačan:
“Dosta njih volim, ali evo, recimo, Miloš Biković mi je simpatičan.”
“Postoji jedan poznati muškarac koga sanjam. Ne bih smela da kažem ko je u pitanju, letelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bi perje. Ali samo ga sanjam i onda ništa”, kroz osmeh prepričava pevačica i otkriva zašto ne priča o svom emotivnom životu:
“Kada budem imala nešto pametno da kažem, naravno da ću to podeliti, prvenstveno sa vama. Sada je prosto mirno more.”
Milica važi za jednu od najseksepilnijih pevačica na estradi, a često dobija komplimente i od svojih kolega, ali kako sama kaže sve je na nivou iskrenog drugarstva.
“Ne udvaraju mi se kolege, ali je istina da mi često udele komplimente. Mislim da je to sve zbog moje energije, koja im prija, pa mi često kažu da sam lepa, najbolja u poslu i tako dalje. Evo, recimo, Darko Lazić me baš pre neki dan zvao i rekao: “Sanjao sam te i zato te zovem samo da ti kažem da si najbolja i da te brat mnogo voli“. Tako da mislim da kolege vole tu moju energiju i način na koji postupam u poslu, kao i kako se ophodim prema njima”, iskrena je Pavlovićeva.
 
 

Svet Svet
The post Napokon priznala! Ovog muškarca Milica sanja appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.