Napadač Fjorentine lumpovao uz Miu Borisavljević! FOTO

Izvor: Svet plus, 03.Maj.2017, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač Fjorentine lumpovao uz Miu Borisavljević! FOTO

Sve popularnija Mia Borisavljević izašla je u provod sa dečkom ikolegom Bojanom Grujićem, da bi samo nekoliko trenutaka kasnije uz njene pesme đuskao poznati fudbaler, zvezda Fjorentine – Babakar.

Mia je naime, sa Bojanom izašla za svoju dušu, bez namere da peva, ali je atmosfera u kafani Stara Pesma ponela, pa je i sama poželela da otpeva nekoliko pesama dragom na uvce, čime je oduševila njega, ali i brojne goste kafane. Nekoliko stolova od pevačice sedeo je i napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << italijanske Fjorentine, Senegalac Babakar, koji je na opšte iznenađenje prisutnih skočio i počeo da đuska već na prve taktove pesama aktraktivne pevačice.

Da podsetimo, Babakar je pre nešto vipe od pola godine izašao sa saigračima baš u ovu kafanu, kada je uz šljivovicu, vino i narodnjačke hitove dočekao jutro.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.