Naomi Kembel pravi rođendan za pamćenje

Izvor: Poznati.info, 18.Apr.2013, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naomi Kembel pravi rođendan za pamćenje

Jedna od najpoznatijih manekenki na svetu, organizuje raskošan provod za svoj 43. rođendan.

Da Naomi Kembel još uvek zna kako da se dobro provede, govori i činjenica da će za svoj 43. rođendan napraviti više-milionsku žurku.

Mesto održavanja ove proslave je naravno klub na Ibici, a preko 200 zvanica će zabavljati Dejvid Geta i grupa Blek Ajd Pis, za čija gostovanja je manekenka izdvojila čak milion evra.

Zvanice će pored sjajnog muzičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << programa, moći da uživaju u skupim vinima, i raznovrsnim morskim specijalitetima, a među gostima se očekuju Kejt Mos, Pi Didi, Leonardo di Kaprio, Demi Mur, Leni Kravic i mnogi drugi.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Naomi Kembel pravi rođendan za pamćenje

Izvor: Blic, 18.Apr.2013

Jedna od najpoznatijih manekenki na svetu, organizuje raskošan provod za svoj 43. rođendan. Naomi Kembel..Da Naomi Kembel još uvek zna kako da se dobro provede, govori i činjenica da će za svoj 43. rođendan napraviti više-milionsku žurku...Mesto održavanja ove proslave je naravno klub na Ibici,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.