Naomi Campbell optužila Kylie Jenner za kopiranje

Izvor: Tracara.com, 20.Mar.2019, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naomi Campbell optužila Kylie Jenner za kopiranje

Naomi Campbell, jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, devedesetih je bila prava trendseterka, kako na pisti, tako i van nje. Upravo je zato reagovala na jednu fotografiju Kylie Jenner. Na njoj mlada milijarderka pozira odevena u sivi komplet, a najviše pažnje su privukle mačkaste sunčane naočare s kristlima i ista ogrlica. “Kad me prijatelji pozovu na opušteno druženje”, napisala je Kylie, ali Naomi je samo nekoliko sati nakon nje uzvratila svojom fotkom. View >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << this post on Instagram A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Mar 16, 2019 at 4:58pm PDT Crna pantera je objavila fotografiju iz 1995. godine s revije turskog dizajnera Rifata Ozbeka na kojoj nosi gotovo iste sunčane naočare i ogrlicu, čime je suptilno prozvala Kylie zbog kopiranja izgleda. View this post on Instagram A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on Mar 18, 2019 at 9:05am PDT Uz fotografiju na kojoj namrgođena hoda pistom napisala je samo “#mood”, što su mnogi protumačili kao da su joj dosadile njene blede kopije. Samo nekoliko dana ranije, Naomini obožavatelji su primetili da Kim Kardashian uporno kopira njene outfite iz 90-ih.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nije lako izaći na crtu “Crnoj panteri”: Naomi Kembel i suptilna OPTUŽBA upućena Kajli Džener (foto)

Izvor: Story, 20.Mar.2019

Naomi Kembel, jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, devedesetih je bila prava trendseterka, kako na pisti, tako i van nje. Upravo je zato reagovala na jednu fotografiju Kajli Džener. Na njoj mlada milijarderka pozira odevena u sivi komplet, a najviše pažnje su privukle mačkaste sunčane...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.