Nakon prozivke Milana Popovića, Igor branio Severinu! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Mar.2016, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon prozivke Milana Popovića, Igor branio Severinu! FOTO

Bivši izabranik pevačice Severine, Milan, je na konferenciji Hrvatskog udruženja za ravnopravno roditeljstvo otkrio sa kakvim se problemima suočava zbog toga što retko viđa sina. Igor Kojić ovom prilikom zaštitio je svoju suprugu.

''Jedan dan ste ili na putu ili se upoznajete ponovo, niste se dugo videli. Jedan dan ste zajedno, treći dan dete već oseća taj rastanak ako mu je bilo lepo sa vama. Već oseća da se mora vratiti kod roditelja s kojim živi. Već je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tužan što se rastaje od vas zato što će svako dete uvek jednako voleti i jednog i drugog roditelja. Dete kaže: “Tata, ja volim mamu, ali mi ti fališ kada sam kod mame. Kada sam kod tebe, meni nedostaje mama”, Pričao je Milan na konferenciji.

Problema ima i u komunikaciji sa Centrom za socijalni rad. ''Dete nije htelo da se odvoji od mene i kada jednostavno nije htelo da pređe kod dadilje, kada sam ga vratio u terminu, pozvao sam Centar za socijalni rad da me savetuju i da kažu šta da radim u takvoj situaciji, s obzirom na to da ne želim da kršim presudu, a istovremeno imam tu dete koje mi vrtišti na grudima i koje ne želi da se odvoji od mene. Radnica Centra za socijalni rad mi je rekla da sam ja vrlo neodgovoran otac što nisam u stanju da objasnim svom detetu da on sada mora da ostane sa dadiljom i da se rastane od mene'', prepričava Popović.

Milan dodaje da mnogo čita o svojim pravima, i psihološkom uticaju neravnopravnosti roditeljstva. ''Nedavno sam čitao da postoji sindrom takozvane zlonamerne majke u procesu razvoda. Uskraćuje viđanje, ograničavaju susrete i druženja, na sve moguće načine pokušavaju da spreče oca da uživa ako uopšte dođe u priliku da provodi vreme sa svojim detetom'', izjava je Milana Popovića koja se Igoru Kojiću, Severininom suprugu, ni malo nije dopala.

Igor Kojić putem društvene mreže Instagram rešio je da stane u zaštitu svoje supruge. ''U Americi postoji sindrom. Uksraćuju viđenje znači ograničavaju susrete i druženja, na sve moguće načine pokušavaju oca da spreče da uživa u tom provođenju vremena sa svojim detetom. Nisam čitao kakav sindrom postoji u Americi ali sam “video” da neko samoinicijativno ne vidi i ne čuje pet meseci, pa tri meseca, pa dva meseca sopstveno dete. Pa se pitam kakvu to mogućnost sustav treba da nam da? Možda mogućnost da se falsifikuje pasoš ili da nas neko prati/uhodi mesecima'', uzvratio je Igor.

Podsećanja radi, borba za starateljstvo između Severine i Milana Popovića traje već tri godine

"Kada dodje do rasprave, nek su vam reči blage, a dokazi jaki, a ja iz iskustva znam da su reči jače uvek kada su dokazi slabi" Patrijarh Pavle

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on Mar 23, 2016 at 9:24am PDT

 
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.