Nakon bolnog RASKIDA sa Filipom Đukićem, Paula Hublin se odlučila na DRASTIČAN korak: Promena iz korena

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 22:28

Nakon bolnog RASKIDA sa Filipom Đukićem, Paula Hublin se odlučila na DRASTIČAN korak: Promena iz korena

Mnogi nisu očekivali da će i ovaj detalj promeniti na sebi.

Paula Hublin i Filip Đukić, su nakon veridbe započeli zajednički život. Bivša zadrugarka i voditelj RED televizije su se preselili u luksuzni stan na Novom Beogradu, a tada su otkrili kako su se skućili i kakvi su im planovi za venčanje.

Međutim, par je odlučio da stavi tačku na svoju vezu, što su oboje potvrdili. Po svemu sudeći bivša zadrugarka je nakon kraha veridbe odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da promeni nešto na sebi, a ovog puta odlučila se da to bude kosa, što je mnoge iznenadilo.

Naime, Paula je danas na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj umesto svoje poznate kovrdžave kose ima afro kikice. Ona je pozirala u ogledalu i brojim pratiocima pokazala svoju novu frizuru, a kako je oduvek važi za jednu od najlepših i najatraktivnih rijaliti učesnica i ova promena joj odlično stoji.

A post shared by PAULA HUBLIN (@paula_hublin)

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.