Nakon NAPUŠTANJA Bele kuće, OVO je Janjušev plan - Isplivale PRVE informacije: Baviće se...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 18:56

Nakon NAPUŠTANJA Bele kuće, OVO je Janjušev plan - Isplivale PRVE informacije: "Baviće se..."

Janjuš je iskreno rekao šta je isplanirao nakon napuštanja "Elite".

Učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš otkrio je svoj tajni plan koji će da sprovede u delo kada bude izašao iz rijalitija.

Naime, on se nakon smrti brata Mihaila Janjuševića vratio u Belu kuću, koju je još jednom u međuvremenu napuštao, kako bi sa porodicom prisustvovao bratovom četrdesetodnevnom pomenu.

On se tom prilikom u spoljnom svetu suočio sa negativnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentarima i porukama, pa je odlučio da se time ozbiljnije pozabavi kad izađe iz rijalitija.

- Sutra ću izaći, tražiću da se sve poruke... Sad kažem Velikom Šefu i produkciji da ću izaći i da te poruke odu tamo gde treba da odu, da se predaju gde trebaju da se predaju, jer sam ih slikao, slikao sam i o kom profilu se radi. Obavestiće se ono odeljenje za tehnološki kriminal. Moj profil će se baviti tim porukama, sve ću da slikam - otkrio je Janjuš svoje planove u spoljnom svetu.

Inače, Janjuš je u razgovoru sa voditeljem Darko Tanasijevićem govorio i o bivšoj supruzi Eni sa kojom ima ćerku Krunu, te pomenuo da se ona viđala sa bivšim zadrugarima, koji su joj bili simpatični.

- Zamisli kad bi se to desilo, ona se nikad nije oglasila, mislim da se viđala samo sa Filipom Đukićem i Đeksonom jer ih je gotivila posle prve sezone. Možda se videla sa još jednom, dve osobe, zamisli to ludilo. Jednu izjavu nisu dali, zamisli da oni kažu o meni šta sam radio zadnjih 14 godina, jednu ružnu reč nisu rekli za mene, iskreno da ti kažem, nikada - rekao je Janjušević, pa progovorio i o svojoj tašti:

- Taštu više volim nego ženu, to je istina. Na stranu što sam ja, otišao sa drugom, to nije moglo da opstane, moja tašta je uvek govorila da budemo dobro, samo zbog deteta, za ostalo je boli p**ka, radite šta hoćete, ali zbog deteta morate biti u dobrim odnosima, ko tako ne razmišlja, taj zapravo nije normalan. Zato ih ja i poštujem, zato nikada nisam ništa ružno rekao. Šta god da je, treba biti normalan, ali ne razmišljaju svi istom putanjom.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.