Najsrećniji datumi u avgustu! Velike životne promene!

Izvor: Svet plus, 02.Avg.2021, 20:51

Najsrećniji datumi u avgustu! Velike životne promene!

Najsrećniji datumi u avgustu! Velike životne promene! Tokom ovih dana zvezde će nam biti maksimalno naklonjene. Iskoristite to!

Prema astrologiji kako bismo odredili povoljne i nepovoljne dane u nekom vremenskom periodu, najbolje je pratiti lunarnikalendar u kojem se otkrivaju faze meseca, kao i uticaj lunarne energije na naš život. Da li će određeni dan biti pozitivna ili negativan, zaisi sve od položajameseca, njegove faze, kao i od horoskopskogznaka u kojem se u tom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nalazi

Otkrivamo koji će dani u avgustu biti najsrećniji prema lunarnom kalendaru:

3. avgust - Mesec u Blizancima

Ovo je dan kada prestajete da igrate ulogu žrtve i počinjete da verujete u sebe. Shvatićete kako da uništite staro i stvorite nešto novo u svom životu. Povoljan je dan za prihvatanje sopstvene prirode onakve kakva i jeste, ali i za borbu sa izazovima jer ćemo imati.neverovatnu snagu.

7. avgust - Mesec u Lavu

Ovo je dan kada se unosi svetlost u sve sfere života, trenutak mira i blagostanja. Za ovaj dan je presudno čišćenje karme i činjenje dobrih dela kako bismo se oslobodili karmičkih dugova iz prošlosti.

14. avgust - Mesec u Škorpiji

Komunikacija je ključna na ovaj dan, a vaše reči će imati veliku snagu. Očekuje vas prijatan raplet događaja na poslu jer ćete imati kreativnu energiju na zavidnom nivou. Druželjubivi ste, komunikativni i tačno znate šta treba da kažete. Zbog toga je ovaj dan fantastičan za pregovore, dogovre i potpisivanje važnih ugovora.

19. avgust - Mesec u Jarcu

Moguć je susret dve sličlne prirode koje se snažno privlače. Idealan dan za slobodna srca i povezivanje sa srodnom dušom. Intuicija će biti pojačana, a duhovno i emocionalno preuzimaju vođstvo nad materijalnim. Bićete zahvalni i imati pojačano razumevanje, pa može doći i do poboljšanja odnosa iz prošlosti.

23. avgust - Mesec u Ribama

Divan trenutak za otpuštanje napetosti i priporema za dobar odmor koji vaa je neophodan. Svaki događaj biće prijatan, odnosi u savršenom redu, a vi ćete imati osećaj da ste napokon uspostavili harmoniju u svom životu.

 Punjene krofne u mleku! Zaboravljena domaćinska poslatica! (RECEPT)Kosa vam izgleda loše nakon letovanja?! Brz i lak oporavak!

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.