Najpoznatija internetska guza opet osvaja! (video)

Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpoznatija internetska guza opet osvaja! (video)

Starleta Koko Ti, supruga repera Ajs Tija ponovno privlači pažnju svojom velikom i zanosnom stražnjicom. Slavna američka starleta postala je zaštitno lice firme donjeg veša Cocolicious Lingerie i promotivnim videom je izazvala potres još pre početka prodaje nove kolekcije.

Cocolicious Lingerie linija je donjeg rublja i seksi haljinica koja na tržište izlazi krajem meseca, a Koko je svoje obožavatelje odlučila da počasti vrućim kadrovima.
TMZ je objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << video u kojem najpoznatija internetska guza pleše u donjem rublju, a sve je začinila minijaturnim tangicama.
Ona je nedavno izjavila da će njena modna linija moći da se nosi i napolju, a ne samo u spavaćoj sobi. Ipak, čini se da će to raditi ipak samo one najhrabrije.
Uostalom pogledajte i zašto.
Unfortunately your browser does not support IFrames.
Coco — She Twerks Hard For the Money … To Sell Lingerie
– Watch More
Celebrity Videos
or
Subscribe

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.