Najnoviji hit: Luj Viton banane i kraljevska cucla

Izvor: Svet, 10.Maj.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnoviji hit: Luj Viton banane i kraljevska cucla

Dizajner Kazuki Guzman ima interesantne ideje. Viton banane postale su hit na internetu.
Kazuki Guzman iz Čikaga inspirisan je modernom pop kulturom. U eri gde je većina opsednuta konzumerstvom i modnim markama, dizajner je pronašao način kako da “obične” stvari učini neobičnim.
Pored markiranih banana u ponudi je i kraljevska cucla. Naime, kraljevska cucla je napravljena za princezu Šarlot. Glavni deo cucle čini glava kraljice, odnosno glava pincezine (pra)bake.
Sigurni smo da će ovaj kreativni momak još dosta zanimljivih stvari uraditi.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Najnoviji hit: Luj Viton banane i kraljevska cucla

Izvor: Scandal.rs, 10.Maj.2015

Dizajner Kazuki Guzman ima interesantne ideje. Viton banane postale su hit na internetu...Kazuki Guzman iz Čikaga inspirisan je modernom pop kulturom. U eri gde je većina opsednuta konzumerstvom i modnim markama, dizajner je pronašao način kako da “obične” stvari učini neobičnim...Pored markiranih...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.