Najlekovitija biljka na svetu! Glog - čuvar srca i vitke linije! (RECEPT)

Izvor: Svet plus, 30.Nov.2020, 11:24

Najlekovitija biljka na svetu! Glog - čuvar srca i vitke linije! (RECEPT)

Najlekovitija biljka na svetu! Glog - čuvar srca i vitke linije! Ovu lekovitu biljku uopšte ne morate da kupujete - raste uz puteve, u šumama, na livadama, a lako ćete ga prepoznati po trnju i zvezdastim listovima.

Veliki broj recepata altrenativne medicine dolazi iz Kine, a uglavnom se radi o vrlo efektnim, biljnim mešavinama, koje pomažu u lečenju različitih bolesti.

Međutim, Kinezi iz mora lekovitog bilja izdvajaju jednu koju koriste hiljdama godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << unazad i za koju veruju da je najlekovitija biljka na svetu - glog.

Glog je vrlo rasprostanjena biljka u svetu, ima ga na svim kontinentima, a davno je svoju primenu pronašao u alternativnoj medicini. Odličan je antioksidans, sadrži kalijum, natrijum i kalcijum. Osim toga, glog može da sačuva vaše srce, jer sprečava infarkt i čisti krvne sudove od holesterola i reguliše visok pritisak i aritmiju.

Doktor Vilmar Švabe (Willmar Schwabe) objavio je u svojoj knjizi recepata domaćih lekova tinkturu od plodova gloga, koja je kasnije postala predmet istraživanja poznatih naučnika. Oni su utvrdili da je potpuno bezbedno koristiti ovaj napitak, jer je zdrav, a ima odličan efekat čak i kod uznapredovalih stanja.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.