Na vodi kafana: Devedesete se sele na vodu! (Video)

Izvor: Poznati.info, 15.Jun.2015, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na vodi kafana: Devedesete se sele na vodu! (Video)

„Na vodi kafana“ rešila je da vam ovoga leta priredi najbolji mogući program, a pravo iznenađenje je veče Devedesetih.

Oni su pripremili mnoga iznenađenja koja će se dešavati tokom narednih meseci. Jedno od najvećih iznenađenja i ono što mnogi najaviše vole, definitivno su devedesete, odnosno muzika i izvođači devedesetih. „Na vodi kafana“ došla je na ideju da vam svakog četvrtka priredi žurku u znaku devedesetih.

Tako će se na sceni smenjivati >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Trik FX, Baki B3, Husa Bit strit i Ivan Gavrilović. Zanimljivo je da će svi nabrojani izvođači pevati live, pa će te dobro znane hitove čuti u totalno novom ruhu.

Ako ste mislili da te večeri neće biti folk i narodne muzike, onda ste se prevarili. Tokom noći biće kombinacija devdesetih i miks najpopularnijih folk hitova. Jednom rečju, prava ludnica koju ne smete da propustite.



Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.