Na rate, ali skupoceno: Pevačica prošetala 13.000 evra!

Izvor: Scandal.rs, 11.Dec.2014, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na rate, ali skupoceno: Pevačica prošetala 13.000 evra!

Pevačica Dara Bubamara sinoć je prošetala čitavih 13.000 evra, i to ne računajući cipele i tašnu, na snimanju novogodišnjeg Granda.

Dara je, naime, obukla haljinu za koju je dala 3.000 evra, što je, kako kažu očevici, bila najskuplja i najupadljivaji te večeri u studiju na Košutnjaku. Pored haljine imala je i bundu, koju je platila 10.000 evra i to, kako nezvanično saznajemo, na rate.

Ekstravagantna pevačica inače uživa da bode oči konkurenciji skupim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << krpicama i uopšte je ne dotiču priče da je dužna i Bogu i narodu.

“Ljudi, ne znam zašto se vode polemike oko toga da li sam dužna ili ne, pa ja ne mogu sve odjednom da platim?! Dosta novca zarađujem nedeljno, a šoping nekada nadmaši tu zaradu. Svim dušebrižnicima poručujem da prošetaju do katastra i pogledaju Darinu listu nepokretnosti. Trošim koliko hoću, pa ni moj muž Lane nema ništa protiv toga. Naravno da se uvek u mojoj okolini nađe neko da mi soli pamet o tome koliku lovu bacam na garderobu, pa sam pre neki dan i svojoj služavki rekla da je to moja stvar i zadovoljstvo koje me čini srećnom. Pazi, molim te, pa ona koja radi kod mene da mi govori šta da činim sa svojim novcem”, rekla nam je Dara.

Autor: Milan Milošević

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.